11 Eylül 2013 Çarşamba

KARAOSMANOĞLU SORUNLARI  YERİNDE İNCELİYOR

     YENİ ÇAMARDI KAYMAKAMI ADNAN KARAOSMANOĞLU KUTLAMAYA GELEN KONUKLARDAN FIRSAT BULDUĞU ZAMANLARDA KÖYLERİ ZİYARET EDİYOR.
                                                                                                                                                                        Çamardı Kaymakamı Adnan KARAOSMANOĞLU ,ilçede göreve 26.8.2013 tarihinde başladı. İki haftayı çok yoğun geçiren Kaymakam Karaosmanoğlu , kendisine yapılan ziyaretlerden memnun olduğunu , belirtti.
      Bu arada , Çukurbağ , Demirkazık , Yelatan , Mahmatlı ve Elekgölü köylerine giderek sorunları yerinde inceledi.
   Kaymakam  Adnan KARAOSMANOĞLU,İl Özel İdare Genel Sekreterliği'nden Plan Proje Müdürü,jeoloji mühendisleri ve İlçe Özel İdare Müdürü Deniz POYRAZ Çukurbağ Köyü'nün su sorununu çözmek üzere bölgeye gitti.
          Yapılan incelemelerin ardından bir açıklama yapan KARAOSMANOĞLU, köyün en önemli sorunu olan bu sorunun, çözümü için gerekenin yapılacağını ve bu sorunun en kısa sürede çözüleceğini dile getirdi.
         Kaymakam Adnan KARAOSMANOĞLU, Mahmatlı ve Elekgölü Köyü "Kapalı Kanal" çalışmasını yerinde kontrol etti ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.
        Demirkazık Kamp Eğitim Merkezi'ni ziyaret etti.Demirkazık Kamp Eğitim Merkezi Müdürü İbrahim TURASAN ile birlikte tüm spor kompleksini gezen KARAOSMANOĞLU,eğitim merkezi hakkında bilgi aldı.                    





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder