20 Eylül 2013 Cuma


KÖYDES'TEN NİĞDE’YE EK ÖDENEK

Niğde’ ye KÖYDES Projesi kapsamında 3 milyon 125 bin lira sene başı ödeneği ne  ek olarak 1.600 bin lira daha ödenek  aktarıldı. Böylelikle 2013 yılında Niğdeye KÖYDES projesi kapsamında ayrılan ödenek 4 milyon 725 bin lira oldu.        
Yüksek Planlama Kurulu kararı gereğince Vali Necmeddin Kılıç’ın başkanlık yaptığı toplantıya; İl Genel Meclisi Başkanı Erdal Koçyiğit, ilçe kaymakamları, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Nebol, İl Sağlık Müdürü Ali Rıza Erdoğan, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Murat Türkmen, İl Çevre ve Şehircilik Müdürü Ahmet Akaycan ve teknik  personelleri katıldı
Niğde’ye  ayrılan ek KÖYDES ödeneği hakkında Vali Necmeddin Kılıç bir değerlendirmede bulundu.
Vali Necmeddin KILIÇ; "Köylerin Altyapısının Desteklenmesi Projesi İçişleri Bakanlığı'nın 2005 yılından bugüne kadar sürdürdüğü başarılı bir projedir.
İlimize 2013 yılı içerisinde 1 milyon 600 bin lira ek ödenek aktarılmıştır. Kaymakamlarımız ve tahsisat komisyonu üyeleri il bazında bu ödeneği en iyi şekilde kullanmak için toplantı tertip edecekler ve toplantıyı müteakip planlanan işlerin ihalesi yapılarak 2013 yılı içerisinde ilimize aktarılan ödenek yılı bitmeden köylümüze hizmet olarak sunulacaktır. Bu yönde çalışmalarımız aralıksız olarak sürmektedir." dedi. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder