15 Eylül 2013 Pazar


NİĞDE’Lİ BİSİKLETÇİ YASEMİN CAN
 ULUSLAR ARASI MUHSİN YAZICIOĞLU YARIŞINDA BİRİNCİ OLDU



          5-8 Eylül 2013 tarihleri arasında Sivas’da düzenlenmiş olan  5. Uluslararası Muhsin Yazıcıoğlu  Bisiklet  turuna  katılmış olan Bisiklet  takımımız  bayanlar  kategorisinde  Yasemin Can isimli sporcumuz  ile 1.lik elde etmiştir.
Sivas’ ta her yıl düzenlenen Uluslararası Muhsin Yazıcıoğlu Bisiklet Turu Cumhurbaşkanlığı Bisiklet turundan sonra Ülkemizin Bisiklet Branşında  en büyük 2. organizasyonu kabul edilen Bisiklet Turuna Türk takımları haricinde Ukrayna, Algeria, Almanya, Sırbistan, Azerbaycan, Kazakistan, Endonezya, Montenoğro, Moldovya, K.K.T.C ve İran ülkelerinin milli Bisiklet  takımları katılmış bulunmaktadır. Bisiklet turuna Dünya Ülkelerinin Milli takımlarının katılması sonucunda yarışmanın zorluk seviyesi yüksek olduğunu belirten Bisiklet antrenörü Özcan Kodaz  Sporcumuz Yasemin Can’ın katıldığı  Bisiklet yarışmalarında ilimizi başarıyla temsil ettiğini,  performansını ileriki yıllarda daha da geliştirerek  2014 yılında yapılacak   Uluslar arası yarışlarda Avrupa çapında dereceler getireceklerini söyledi.
        Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Harun Turhan Bisiklet Antrenörü Özcan Kodaz ve sporcusu Yasemin Can’ı 5. Uluslararası Muhsin Yazıcıoğlu  Bisiklet  turunda göstermiş oldukları performanstan dolayı tebrik ederek başarılarının devamını diledi.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder