23 Kasım 2013 Cumartesi

AK PARTİ İL BAŞKANI ÖZDEMİR 'DEN OKUL ZİYARETİ
Öğretmenlerimiz Milletimizin Geleceğini Eğitiyor
Ak Parti Niğde İl Teşkilatı Öğretmenler Günü dolayısıyla , Emin Emine Teoman Özel Eğitim Ve Uygulama Okulu’nu ziyaret etti. 
Ak Parti Niğde İl Başkanı Emrah Özdemir ve Yönetim Kurulu Üyeleri ziyaretlerinde yeni açılan okula hayırlı olsun dileğinde bulundular.
Okul Müdürü Recep Çakıroğlu okulun fiziki şartları, öğrenciler ve öğretmenler hakkında bilgi verdi.
Sınıfları tek tek gezen Ak Parti Niğde İl Teşkilatı Öğretmenlere çiçek verip öğretmenler günleri kutladılar.
Ziyaretler sırasında öğrencilere şeker ikram eden teşkilat üyeleri öğrencilerin yüzlerindeki mutluluğu görmekten duydukları memnuniyeti dile getirdiler.
  Okul idaresinin 2002 yılından sonra Eğitimde kazanılan ivmenin çok önemli ve sevindirici olduğunu belirtmesinin ardından iyi dileklerle ziyaret sonlandırıldı.
Öğretmenler Günü vesilesiyle Ak Parti Niğde İl Başkanı Emrah Özdemir şunları dile getirdi; ‘’ Milletçe öğretmenlerimize şükran ve minnet borçluyuz. Öğretmenler, hepimizin gönlünde müstesna bir yer tutmaktadır.  siz saygıdeğer öğretmenlerimize büyük görevler düşüyor. Bu görevi en lâyıkı ile yerine getireceğinizden hiç şüphemiz yok. Sizlerin her türlü sorunlarınızda, ihtiyaçlarınızda yanınızda olduğumuzu belirterek tekrar  tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü tebrik ederken, özverili çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyor görevlerinizde başarılar diliyorum’’ dedi.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder