19 Kasım 2013 Salı

TENİS SOKAKLARA İNDİ

Türkiye Tenis Federasyonu, Türkiye Ekonomi Bankası'nın (TEB) sponsorluğunda geçen yıl 78 il ve 240 ilçede 37 bin 500 tenis severin katılımıyla gerçekleştirdiği "Sokak Tenisi" etkinliğini bu yılda tüm Ülkemizde ve Niğde’de düzenlendi.
Türkiye Ekonomi Bankası Niğde Müdürü Erhan Dursun, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Harun Turhan, Spor Şube Müdürü Bülent Özgüven, Öğretmenevi Müdürü  Mustafa Vural, Tenis İl temsilcisi Süleyman Kestek, Tenis antrenörü İbrahim Güçlü, Beden Eğitimi Öğretmenleri, Sporcular ve Niğde halkı katıldı. Öğretmenevi Bahçesi önünde kurulan tenis kortlarında öğrenciler ve vatandaşlar kurulan kortlarla tenis oynadılar.

Niğde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Harun Turhan Türkiye Ekonomi Bankası Niğde Müdürü Erhan Dursun ile tenis sporu yaparak katılımcılara örnek oldu. İl Müdürü Turhan; tenis sporunun gelişmesi için yapılan faaliyetin önemine değinirken düzenlemekteki amacımız, Türkiye'de tenis sporunu başta ilköğretim öğrencileri olmak üzere toplumun her kesimine sevdirmek olduğunu belirten Turhan bütün halkımızın spor yapması için uğraş verdiklerini söyledi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder