9 Kasım 2013 Cumartesi

ALİAĞA BELEDİYESİ “ATA’YI” KONSERLE ANDI

BÜYÜK ÖNDER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK VEFATININ 75.YILINDA ALİAĞA’DA SEVDİĞİ ŞARKILARLA ANILDI
 Aliağa Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 75.yılında “Ata’yı anma konseri” ile yâd etti. Aliağa Belediyesi Konservatuarı Türk Sanat Müziği korosu tarafından verilen konser büyük ilgi gördü.
Aliağa TÜPRAŞ Halk Eğitimi Merkezi’nde Göksenin Çakmak’ın sunumu, şef Turgay Kızıltuğ’un yönetiminde başlayan konserde Cumhuriyet’in kurucusu büyük önder Atatürk sevdiği şarkılar, türküler ve müzik ile ilgili hatıraları eşliğinde anıldı.
Türk Sanat Müziği Korosu tarafından iki bölümde 24 eserin seslendirildiği “Ata’yı Anma Konseri” vatandaşlardan büyük ilgi gördü. Konserin sunumunu gerçekleştiren Türk Sanat Müziği’nin güçlü sesi Göksenin Çakmak da sürpriz parçalarla dinleyicilerin kulaklarının pasını sildi.

Konser sonrası Aliağa Belediye Başkan Yardımcısı Münir Nurettin Bayrav Şef Turgay Kızıltuğ’a bir çiçek takdim etti. Seslendirilen şarkılara büyük bir keyifle eşlik ettiğini belirten Bayrav, Turgay Kızıltuğ’a ve Aliağa Belediyesi Konservatuarı Türk Sanat Müziği Korosu’na teşekkür etti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder