27 Kasım 2013 Çarşamba

İMİB “7 BÖLGE 7 ORMAN” PROJESİ İLE TÜRKİYE’Yİ YEŞİLLENDİRİYOR
Sorumlu madencilikte üçüncü etap
“Adıyaman”
Ekonomik ve sosyal faaliyetlerin yeryüzünde yaşayan tüm insanların yaşam kalitesini bozmadan gerçekleştirilmesi ve gelecek nesillere yaşanılabilir bir dünya bırakılması için sürdürülebilirlik büyük önem taşıyor. Türkiye ihracatında önemli bir paya sahip olan İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB) de sürdürülebilir kalkınmada doğal çevrenin öneminden hareketle ‘7 Bölge 7 Orman’ projesini hayata geçiriyor.
Sürdürülebilir bir gelecek için ekonomik faaliyetlerin çevre ve toplum konularında gerçekleştirilecek faaliyetlerle bütünlük taşıması artık bir gereklilik. İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB) de bu misyondan yola çıkarak daha yeşil bir Türkiye için 7 Bölge 7 Orman projesini hayata geçiriyor. ‘Temiz Çevre Temiz Maden’ sloganı ile yürütülen projenin üçüncü etabı ise Adıyaman oldu. İMİB, projenin daha önceki durakları olan Bursa ve Bilecik’ten sonra bu kez 10 hektarlık alanda 20 bin fidan ile Adıyaman’ı yeşillendirmek için harekete geçti.
‘7 Bölge 7 Orman’ projesinin üçüncü etabı olan ve Adıyaman’da düzenlenen ağaç dikme törenine Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, Adıyaman Belediye Başkanı M. Necip Büyükaslan, İMİB Yönetim Kurulu Üyeleri ve Adıyaman’dan projeye destek veren konuklar katıldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder