19 Mayıs 2014 Pazartesi

Ak Parti Niğde İl Başkanı Emrah Özdemir,
19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
‘’Soma’da meydana gelen maden faciasından dolayı ülke olarak büyük bir üzüntü yaşıyoruz. Ülkemizi yasa boğan bu olaydan dolayı büyük bir keder içerisindeyiz’’ diyen Özdemir mesajında şunları dile getirdi:
‘’Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde tam 95 yıl önce 1919 yılında emperyalizme karşı mücadele başlatılmış, milletimiz Anadolu’dan tarih sahnesine yeniden dönmüş ve yeni bir tarih yazmıştır. Çocuk, yaşlı, kadın, erkek herkes ayağa kalkarak bağımsızlık mücadelesi vermiş ve bugün özgürce yaşayabileceğimiz bir ülkenin temellerini atmışlardır. Ülkemiz bugün bulunduğu konum itibariyle daha güçlü, dünya ülkeleri arasında itibarlı bir konuma yükselmiştir. Eğitim seviyemizin artmasıyla birlikte , terör ve kısır çekişmelerden uzaklaşmaya başlanılmış, ülkemizin geleceğine dair ümitlerimiz çok daha artmıştır. Sahibi olduğumuz potansiyel genç nüfusumuz, bizim en büyük gücümüzdür. İnanıyorum ki, Türkiye Cumhuriyeti'nin varlığını emanet ettiğimiz gençlerimiz, onu koruyacak ve daha da yücelteceklerdir.
 Bu gün vesileyle başta Milli Mücadelemizin önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, devletimizin bağımsızlığı, milletimizin hürriyeti için kanıyla, canıyla, kalemiyle, emeğiyle hizmet eden bütün büyüklerimizi saygı ve şükranla anıyor, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutluyorum" dedi.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder