15 Mayıs 2014 Perşembe

 maden ocağında yaşanan kaza ile ilgili olarak bir açıklama yaptı. Dündar Yetişener’in açıklaması şöyle:

Türkiye İMSAD Başkanı Dündar Yetişener:
“Soma maden faciası, insan yaşamını tüm değerlerin üstünde tutan yasal, sosyal ve toplumsal düzenlemeleri tekrar gözden geçirmemiz ve işlerlik kazandırmamızın gerekliliğini bir kez daha bizlere, ağır bir bedelle ve açık olarak ifade etmektedir.”
Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) Yönetim Kurulu Başkanı Dündar Yetişener, Soma’da, özel bir maden ocağında yaşanan kaza ile ilgili olarak bir açıklama yaptı. Dündar Yetişener’in açıklaması şöyle:


“Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri olarak, Manisa’nın Soma ilçesinde özel bir maden ocağında meydana gelen patlama nedeniyle çok sayıda maden işçimizin yaşamını yitirdiği elim kazanın derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Bugün, kazanın üçüncü günü itibariyle açıklanan 282 vatandaşımızın hayatını yitirdiği maden ocağında halen çok sayıda işçimize ulaşılmaya çalışılmaktadır. Ülke olarak yasa boğulduğumuz bu büyük faciada yaşamını yitiren tüm maden işçilerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve tüm milletimize başsağlığı dilerim. Yaralı olarak kurtulan vatandaşlarımızın en kısa zamanda sağlıklarına kavuşmasını ve halen devam eden kurtarma çalışmalarından iyi haberler gelmesini büyük bir umutla bekliyor ve temenni ediyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder