6 Mayıs 2014 Salı

VALİ KILIÇ NAR MAHALLESİ SAKİNLERİ İLE BULUŞTU


Niğde Valisi Necmeddin Kılıç’ın düzenlediği iki hafta önce başlayan ve ilki Efendibey Mahallesi’nde gerçekleştirilen Mahalle Buluşmalarının ikincisi Cuma günü Nar Mahallesi Nar Sosyal tesislerinde yapıldı.
Toplantıya Niğde Valisi Necmeddin Kılıç’ın yanı sıra, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Vali Yardımcısı Hacı İbrahim Türkoğlu, Niğde Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt, Nar Mahallesi Muhtarı Yakup Bostan, kurum müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Niğde Valisi Necmeddin Kılıç toplantıda yaptığı açılış konuşmasında; “Geçen yıl Ağustos ayı ortalarında üzerimize vebali ağır, sorumluluğu ağır, hukuku ağır ve yapılması güç bir görev verildi. Düşündüren yoran bir haberdi bu. Sizlere, kutsal vatan toprağına ve insanımıza hizmetle ilgili bir görevdi bu. Zaman içerisinde gördük ve Allah’a hamd ettik ki bize kıymetli yardımcılar verilmişti. Devlet teşkilatımız seçkin insanlardan oluşuyordu. Görevimizi yapabilme noktasında umut vaad ediciydi. Kaliteli, olgun ve şehir kültürüne sahip kıymetli insan topluluğuna hizmet bizim için önemliydi. Mahalle halkıyla devleti yönetenleri kaynaştırabilmek ve mahalle kültürünü yaşatabilmek adına bir çalışma yapılması gerektiğini düşünerek bu toplantıları organize ettik. Sizlerin bu yoğun ilgisi bizim ne kadar doğru bir iş yaptığımızın işaretidir. Bugün burada mahallelerde yapılması gereken eksik işler varsa bunları konuşmak ve sorunları çözmek için buradayız” dedi.
Yaklaşık 2 saat süren toplantıda vatandaşların istek ve taleplerinin dinlenmesinin ardından Vali Kılıç, sorunların çözümü konusunda çözüm üretileceğini ve yapılabileceklerin yapılması için çalışılacağını ifade ederek katılımlarından dolayı Nar Mahallesi sakinlerine teşekkür etti.     

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder