6 Mayıs 2014 Salı

NİĞDE İL GELİŞME PLANI (NİGEP)
AFET VE ACİL DURUM İHTİSAS KOMİSYONU DÖRDÜNCÜ TOPLANTISI YAPILDI.

Afet ve Acil Durum İhtisas Komisyonu dördüncü toplantısını 28/04/2014 tarihinde Afet ve Acil Yardım Toplantı Salonunda gerçekleştirmiştir. Doç. Dr. Emre ÜNAL Koordinatörlüğünde, Niğde Valiliği Proje Destek ve Uygulama Birimi’nden Oğuz ÇOLAK’ın katılımıyla gerçekleşen toplantıda, İhtisas Komisyonundan daha önceki toplantıda belirlenen içeriğe uygun olarak ilin mevcut durumunu ortaya koyacak analiz için toplanan veriler sunuldu ve bu veriler üzerinde uzun tartışmalar yapıldı. İhtisas komisyonu alanı ile ilgili paydaşların verileri de bu toplantıda tartışıldı.
Toplantıda ilin mevcut durum analizi doğrultusunda İhtisas Komisyonu üyelerinin fikir ve düşünceleri ortaya konuldu. Bu doğrultuda ihtisas komisyonu alanı ile ilgili notlar alınarak geleceğe ilişkin yapılacak planlamalar konusunda tartışılmak üzere başlıklar oluşturuldu.

İhtisas Komisyonuna bir sonraki adımda (GZFT Analizi-İlin Güçlü ve Zayıf yönleri ile Fırsat ve Tehditlerine ilişkin analiz) hazırlıklarına ilişkin bilgi verildi, ön hazırlık sunuldu, Afet ve Acil Durum İhtisas Komisyonu vizyon ve misyonu da paylaşıldı. Bir sonraki toplantıda mevcut durum çalışmasının son halinin paylaşılması, GZFT analizinin gözden geçirme çalışmalarının tamamlanması hususunda fikir birliğine varıldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder