25 Eylül 2018 Salı

JANDARMA UYUŞTURUCU MADDE VE KAÇAK SİGARA ELE GEÇİRDİ

Niğde İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan istihbari çalışmalar neticesinde son bir haftada, Uyuşturucu Madde ve Kaçakçılıkla Mücadele kapsamında yapılan operasyonlarda;
 Ulukışla İlçesi Çiftehan köyünde E.K. ve O.Y. isimli şahısların üzerlerinde ve araçlarında yapılan arama sonucu (42) gr. Esrar maddesi ile (2) adet Extacy uyuşturucu hap ele geçirilmiş ve şahıslar hakkında kullanmak için uyuşturucu madde satın almak,kabul etmek veya bulundurmak ya da uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanmak suçundan adli işlem başlatılmış olup, (2) şüpheli tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştır.
 Ulukışla ilçesi  Çiftehan köyünde yapılan yol aramasında M.N.A.isimli şahsa ait çekicide yapılan aramada 470 Paket bandrolsüz kaçak sigara ele geçirilerek şahıs hakkında 5607 Sayılı Kanuna Muhalefet suçundan adli ve idari işlemler başlatılmıştır.
 Beyağıl köyü mevkiinde icra edilen yol aramasında M.S.A. isimli şahsa ait çekicide yapılan aramada 150 Paket bandrolsüz kaçak sigara ele geçirilerek şahıs hakkında 5607 Sayılı Kanuna Muhalefet suçundan adli ve idari işlemler başlatılmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder