26 Eylül 2018 Çarşamba


VALİ YILMAZ ŞİMŞEK AÇIK KAPI BİRİMİNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ
Türkiye’de 81 il Valiliklerinde hayata geçirilen Açık Kapı projesi kapsamında; vatandaşların kamu hizmetlerine kolay erişim sağlaması ve hızlı bir şekilde işlemlerinin yapılması için Niğde Valiliğinde de hizmet veren Açık Kapı birimini ziyaret eden Vali  Yılmaz Şimşek vatandaşların sorunlarını dinledi.
Gerçekleştirdiği ziyarette Açık Kapı Biriminde görevli personellerden çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Yılmaz Şimşek, “Devlet ile vatandaşlarımız arasındaki diyaloğu en üst seviyeye taşıyabilmek amacıyla İçişleri Bakanlığımız tarafından vatandaş odaklı bir hizmet olan ‘Açık Kapı Projesi’ başlatıldı” dedi.
Valilik binası giriş katında hizmet vermeye başladığı günden buyana açık kapı birimine 261 başvuru yapıldığının altını çizen Vali Yılmaz Şimşek,  “Birimimiz, vatandaşlarımızın kamu hizmetlerine kolay erişimlerini sağlanması ve başvurularının hiçbir boşluğa mahal vermeden hızlı bir şekilde sonuçlandırılmasını hedeflemektedir. Bu proje sayesinde vatandaşlarımızla en üst düzeyde iletişimin kurulmaktadır.
Yine vatandaşlarımız elektronik olarak ya da valilik ve kaymakamlıklarda bulunan Açık Kapı birimlerine yazılı olarak taleplerini iletilebilir. Yapılan başvuruların süreç ve sonuç bilgileri kısa mesaj ile başvuru sahibine en kısa süre içerisinde bildiriliyor” şeklinde konuştu.
Açık kapı birimine başvuru için gelen vatandaşlarla sohbet ederek sorunları dinleyen Vali Yılmaz Şimşek’e teşekkür eden vatandaşlar ise açık kapı birimi sayesinde sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuştuğunu belirtti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder