29 Eylül 2018 Cumartesi

VALİ YILMAZ ŞİMŞEK PASAPORT VE EHLİYET İŞLEMLERİNİ İNCELEDİ
Emniyet Genel Müdürlüğü'nce yürütülen pasaport ve sürücü belgesi hizmetlerine ilişkin işlemlerin 2 Nisan 2018 tarihinden itibaren Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü'ne devredilmesinin ardından İl Nüfus Müdürlüğünde oluşturulan birimi ziyaret eden Vali Yılmaz Şimşek çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Gerçekleştirdiği ziyarette Vali Yılmaz Şimşek,  pasaport, sürücü belgesi ve nüfus cüzdanı almak için iş ve işlemlerini takip eden vatandaşlarla sohbet etti.
Görevli personelden çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Yılmaz Şimşek, Emniyet Müdürlüğünce yapılan pasaport ve ehliyet işlemlerinin 2 Nisandan itibaren Nüfus Müdürlüklerinde yapıldığını belirtiği konuşmasında; “Bu tarihinden itibaren İl ve İlçe Nüfus Müdürlüklerimizde toplam 1 749 pasaport, 6 241 adet sürücü belgesi ve 57 510 adet kimlik kartı verilmiştir” dedi.
Vatandaşların, kimlik kartı, pasaport ve sürücü belgesi işlemlerine aynı anda başvuruda bulunmaları halinde tek fotoğraf, parmak izi ve imzası ile işlem yapılabileceklerinin altını çizen Vali Yılmaz Şimşek, “Bu da vatandaşımızın işini kolaylaştırdığı gibi masrafların azalmasını ve boşa zaman kaybının da önüne geçilmiş olmaktadır” şeklinde konuştu.
İncelemelerinin ardından Vali Yılmaz Şimşek, görevli personele çalışmalarında başarılar diledi.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder