8 Eylül 2018 Cumartesi


SPOR GÜVENLİĞİ TOPLANTISI VALİ YILMAZ ŞİMŞEK BAŞKANLIĞINDA YAPILDI

Niğde İl Spor Güvenliği toplantısı Vali Yılmaz Şimşek başkanlığında Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.
Toplantıya, Vali Yılmaz Şimşek, Vali Yardımcısı Adnan Türkdamar, Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlyas Gökhan, İl Jandarma Komutanı J.Kd. Albay Garip Gümüş, İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu ile ilgili kurum, kuruluş müdür ve temsilcileri katıldılar.
Vali Yılmaz Şimşek’in açılış konuşmasının ardından başlayan toplantıda, 2018-2019 sezonu içerisinde yapılacak müsabakaların ve diğer sportif etkinliklerinin sağlıklı ve güvenli bir ortamda oynanabilmesi için alınacak güvenlik tedbirleri görüşüldü.
İlgili kurumların yaptıkları sunumların ardından güvenlik tedbirleri hakkındaki görüş ve önerilerin değerlendirildiği toplantıda ayrıca kamu kurumlarına ait spor tesislerinin dernek, vakıf ve vatandaşlar tarafından etkin bir şekilde kullanımı ile kurumlar arasındaki koordinasyonun sağlanması konuları görüşüldü.
Yine il merkezi, ilçe, köy ve kasabalarda Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafınca sportif faaliyetlerde yetenekli çocuk ve gençlerin taramasının etkin bir şekilde yapılmasının kararlaştırıldığı toplantıda Vali Yılmaz Şimşek,  spor etkinliklerinin birlik, beraberlik, sevgi ve dostluklara vesile olmasını, herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması temennisinde bulundu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder