27 Mart 2019 Çarşamba


'Bebek Dostu Destekleyici Kurum'
Cumhuriyet Başsavcılığınca 'Bebek Dostu Destekleyici Kurum' olma çalışmaları doğrultusunda Niğde İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Adliye Personeline "Anne Sütü ve Önemi" konularında Niğde Adliyesi Konferans Salonunda eğitim programı düzenlendi.
Uzm. Dr. Nagehan TAŞTEKİN'in önderliğinde Ebe Şerife YAVUZ ve Ebe Leyla BÜLBÜL tarafından Niğde Adliyesi Konferans Salonunda saat 15:30'da düzenlenen eğitim programında Adliye Personeline Sağlıklı Nesiller, Sağlıklı Gelecek İçin Anne Sütü, Anne Sütünün Özellikleri, Bebeklerin Kaç Yaşına Kadar Emzirilmesi Gerektiği konularında bilgiler verildi.
Niğde Cumhuriyet Başsavcısı  Oğuzhan DÖNMEZ; Niğde Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından "Bebek Dostu Destekleyici Kurum" olma yolunda İl Sağlık Müdürlüğü ile koordineli olarak bir takım çalışmalara imza atıldığını, bu doğrultuda Niğde Adliyesi Personeline Anne Sütü ve Önemi konularında eğitim verildiğini, yine Adalet Sarayı içerisinde standartlara uygun şekilde Bebek Bakım ve Emzirme Odası kurulduğunu ifade etti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder