26 Mart 2019 Salı


NİĞDE DE HIRSIZLAR YAKALANDI
Niğde il Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından Niğde merkezinde yaşanan hırsızlık olayları ile ilgili yapılan çalışmalar neticesinde
Niğde ili İlhanlı Mahallesi 101. Sokak üzerinde ekiplerin devriye görevini ifa ettikleri esnada durumlarından şüphelenilen 38 NN…plakalı araç durdurulmuş, araç içerisinde bulunan şahısların GBT ve kimlik kontrolü yapıldığı esnada haber merkezinin aynı bölgeden ikametten hırsızlık olayının olduğunu bildirmesi üzerine ekiplerce bahse konu ikamet kontrol edilmiş, ikametten çalınan malzemelerin ekiplerce durumlarından şüphelenilerek durdurulan araç ve şahıslar üzerinde yapılan kontrollerde araç içerisinde olduğu anlaşıldı.
 Kayseri ilinden Niğde iline gelen S.K. G.U., D.A.,  N.G. ve SSÇ. F.Ç. isimli şahıslar ikametten çalınan 800 TL nakit para, 350 TL bozuk para, 6 Adet oyuncak araba, 4 adet beyaz ve pembe renkli ip örgü banyo lifi gibi suç eşyaları ile birlikte yakalandı. Şüpheli şahısların kullandıkları araç içerisinde yapılan aramada hırsızlık amacıyla gittikleri ikametlerin kapılarını açmak için kullanıldığı anlaşılan 1 Adet Levye ve 2 Adet tornavida elde edildi.
 meydana gelen İkametten Hırsızlık, Konut Dokunulmazlığının İhlali Ve Mala Zarar Verme suçu ile ilgili olarak  yapılan araştırmalar neticesinde olayı gerçekleştiren şahıslarında  ikametten hırsızlık suçu nedeni ile yakalanan şüpheli S.K., G.U., D.A.,  N.G. ve SSÇ. F.Ç. isimli şahısların oldukları tespit edilmiş olup alınan talimat gereği (5) şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

Ayrıca Niğde ilinde meydana gelen İş Yerinden Hırsızlık olayı ile ilgili olarak yapılan çalışmalar neticesinde olayı gerçekleştiren şüpheli şahsın E.Y. isimli şahıs olduğu tespit edilmiş ve şüpheli şahıs , ekiplerce yakalandı.
 İş yerinden çalınan müşteki beyanına göre 50 kutu A4 kağıdı ile ilgili olarak yapılan çalışmalarda ise 18 kutu A4 kağıdı şüpheli şahsın satmış olduğu iş yerlerinden elde edilmiş olup şüpheli E.Y. isimli şahıs alınan talimat gereği gözaltına alındı.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder