5 Mart 2019 Salı


TARIM VE ORMAN BAKANI DR. BEKİR PAKDEMİRLİ NİĞDE’Yİ ZİYARET ETTİ
Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli bir dizi temas ve incelemelerde bulunmak üzere  Niğde’ye geldi.
Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Mehmet Hadi TUNÇ ve Tarım ve Orman Bakanlığı Bölge Müdürleri birlikteliğindeki ziyaretinde Tarım ve Orman Bakanı  Dr. Bekir Pakdemirli’yi Vali Yılmaz Şimşek,  AK Parti Niğde Milletvekilleri Yavuz Ergun ile Selim Gültekin, Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan, STK ve Siyasi Parti Temsilcileri ile çok sayıda vatandaş karşıladı.
Karşılamada, Vali Yılmaz Şimşek, Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli’ye,  Niğde’de kendilerini görmekten ve ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduklarını belirterek, hoş geldiniz dedi.
Ziyaretlerinin ilkine Patates Araştırma Enstitüsü ile başlayan Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli, Vali Yılmaz Şimşek ve beraberindeki heyetle birlikte enstitüde üretilen patates tohumluklarını inceledi. Patates yumrusu hasadı yaptı.
Patates Araştırma Enstitüsü Müdürü Uğur Pırlak’tan Enstitüde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli daha sonra yol üzerinde bulunan esnafları da ziyaret ederek, istek ve taleplerini dinledi, hayırlı işler temennisinde bulundu.
Esnaf ziyaretinin ardından Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli bir otelde gerçekleştirilen “Tarım ve Orman Sektör Değerlendirme Toplantısı”nda Niğdeli tarım sektörü temsilcileri ile bir araya geldi.
Programda; Sektör Temsilcileri ile görüşen Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli, sektör temsilcilerinin istek ve taleplerini dinleyerek, istişarede bulundu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder