6 Mart 2019 Çarşamba


NİĞDE VALİSİ YILMAZ ŞİMŞEK HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ

Vali Yılmaz Şimşek, sorun, görüş, ihtiyaç ve taleplerini iletmek isteyen vatandaşlar için düzenlediği “Halk Günü” toplantılarını sürdürüyor.
Periyodik olarak haftanın Çarşamba günleri düzenlenen “Halk Günü” toplantısında toplantıya katılan vatandaşları tek tek dinleyen Vali Yılmaz Şimşek toplantıda hazır bulunan kurum müdürlerine talimat vererek, vatandaşların ilettiği sorun, şikâyet ve taleplerine çözüm bulunmasını istedi.
Düzenlenen halk günü toplantısının ardından açıklamada bulunan Vali Yılmaz Şimşek, “ Vatandaşlarımız, hafta içi her gün Valiliğimiz bünyesinde 14 Mayıs 2018 tarihinde kurulan “açık kapı” birimine gelip talep, şikâyet ve istekleri doğrultusunda başvurularını yapabiliyorlar. Bunun dışında bizlerde ilgili kurum müdürlerimizin katılımı ile Çarşamba günleri vatandaşlarımızı bire bir dinliyoruz. Ayrıca kent merkezi ile ilçe ve köylerimizde vatandaşlarımızı ziyaret ederek evlerinde yaşadığı ortamları görüp, sıkıntılarını, dertlerini dinleme fırsatı buluyoruz. Yine bunun yanında köy ve mahallelerimizde muhtarlarımızın katılımlarıyla “vatandaş buluşması” adı altında toplantılar düzenliyoruz.
Vatandaşlarımızın huzurunu, güvenliğini sağlamak, refah seviyesini, yaşam standartlarını iyileştirilmek bizlerin asli görevidir. Bu düsturdan hareketle vatandaş memnuniyeti yaratmak ve vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm üretmek için her ortamda vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder