19 Mart 2019 Salı

VALİ YILMAZ ŞİMŞEK'İN 18 - 24  MART 
  YAŞLILAR HAFTASI MESAJI  
Her yıl 18-24 Mart tarihleri arasında kültürümüzün, manevi değerlerimizin   nesilden nesile aktarılmasını sağlayan, geçmişten günümüze köprü vazifesi gören yaşlılarımıza verdiğimiz değerin, saygı ve sevginin bir göstergesi olarak “Yaşlılar Haftası” kutlanmaktadır.
Her canlının doğup, büyüyüp ve yaşlandığı gibi insanoğlu da biyolojik olarak yaşlanmaktadır. Hepimizin bir gün yaşlanacağı gerçeğinden hareketle hayatlarının en verimli yıllarını vatanına ve milletine hizmet ederek geçiren, kazandıkları hayat tecrübeleriyle bizlere yol gösteren kıymetli büyüklerimize gerekli ilgi, şefkat ve saygıyı göstermek manevi görevlerimizin başında gelmektedir.
Bu bağlamda başta anne ve babalarımız olmak üzere akrabalarımız ve yakınlarımızdan başlayarak tüm büyüklerimizi ziyaret ederek gönül dünyalarına girmek, onları mutlu edecek ve yaşama daha bir güvenle bakmalarını sağlayacaktır.
Bu duygu ve düşüncelerle, sevgi ve saygıyı en çok hak eden, deneyim ve birikimiyle bizleri bugüne getiren, her koşulda bizlere kol kanat geren yaşlılarımızı bir gün değil her gün hatırlamak dileklerimle tüm yaşlılarımızın haftasını kutluyor, saygılarımı sunuyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder