14 Mart 2019 Perşembe


VALİ YILMAZ ŞİMŞEK VE EŞİ DR. ÇİĞDEM OLGUN ŞİMŞEK’İN 
14 MART TIP BAYRAMI MESAJI

"Türkiye’de modern tıp eğitiminin başladığı gün olarak kabul edilen ve her yıl 14 Mart’ta kutlanan “ Tıp Bayramı”, tıp alanında çalışanların sorunlarının tartışıldığı, bilime katkılarının ödüllendirildiği bir gündür.
Ülkelerin gelişmişlik düzeyinin en temel göstergelerinden biri sağlık hizmetlerinde ulaşılan noktadır. Sağlıklı olmak ve sağlıklı yaşamak hepimizin ortak isteği olup, sağlık hizmetlerinin en güzel şekilde verilmesinde önemli rolü bulunan hekimlerimiz ve sağlık çalışanlarımız, büyük sorumluluklar üstlenmekte, mesai mefhumu gözetmeksizin mesleklerinin icrasında özveriyle çalışarak büyük gayret sarf etmektedirler.
Hiç kuşkusuz ki;  sağlıklı fertler ve sağlıklı nesiller yetiştirmek Ülkelerin en temel amaçlarından olup, Ülkemizde de bu ulvi ve kutsal görevi yerine getirmekte olan sağlık çalışanlarımıza, daha kaliteli hizmet sunabilmeleri için modern zamanın şartlarına uygun dizayn edilmiş hastaneler, modern tıbbi cihazlar, nitelikli personel ve insan odaklı hizmet anlayışıyla sağlık hizmetlerinin en üst seviyeye çıkartılması için   tüm imkânlar seferber edilmektedir.
Bu duygu ve düşüncelerle karşılaştığı tüm güçlüklere rağmen mesleklerini fedakârca yerine getiren doktorlarımızın ve tüm sağlık çalışanlarımızın “14 Mart Tıp Bayramını”  en içten dileklerimizle kutlar, sağlık, mutluluk ve esenlikler dileriz."


​​
                                                                                   Niğde Valisi ve Eşi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder