21 Haziran 2012 Perşembe


EGE BÖLGESİ MADENCİLER DERNEĞİ GENEL KURULA GİDİYOR

Türk ekonomisine yıllık 10 milyar dolarlık katkı sağlayan, 750 bin kişiyi istihdam eden Madencilik sektörünün, Ege Bölgesi’ndeki çatı kuruluşu, Ege Bölgesi Madenciler Derneği, 22 Haziran 2012 Cuma günü 1. Olağan Genel Kurul Toplantısını yapmaya hazırlanıyor.

            Ocak ayı itibari ile fizibilite toplantıları başlayan ve sektörü temsilde etkin kurumsal firmaların katılımları ile gelişen, Ege Maden İhracatçıları Birliği ve Ege Bölgesi Sanayi Odası üyelerinin bir araya gelmesi ile yapılanan Ege Bölgesi Madenciler Derneği, Ege Bölgesinde faaliyet gösteren madencilerin duyarlı yaklaşımları ile gelişti.

            Varlık nedenini ve çalışma vizyonunu; sektörde tüm madencilerin ortak sorunu kabul edilen bürokratik sorunlar ve mevzuat çalışmalarına yoğunlaştıran EGEMAD’ın, tüm üyelerinden ve sektörden destek gördüğünü belirten Ege Bölgesi Madenciler Derneği Başkanı Ahmet Telek,            ‘Çözümde görev almayanlar, sorunun bir parçası olur’ ilkesi ile tüm işadamlarını, örgütlü güç olmaya davet ettiklerini belirtti. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder