16 Haziran 2012 Cumartesi


Kavaklıoğlu’ndan Miraç Kandili mesajı
AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, İslam dünyasının en kutsal gecelerinden biri olan Miraç Kandili’nin içinde birçok hikmet ve bereketi barındırdığını vurguladı. Kavaklıoğlu mesajında Miraç Kandili’nin iyilik, doğruluk ve güzelliğin hâkim olduğu, kin ve nefretinse yok olduğu, birlik ve beraberliğin güçlendiği, huzur, mutluluk ve kardeşliğin hüküm sürdüğü bir yaşama vesile olması temennisinde bulundu.
Miraç’ın Hz. Muhammet (SAV)’in insanlığı İslam’a davet sürecinin en zor yıllarında bir gece Mescid-i Aksa’ya oradan da semaya yaptığı pek çok insana hikmet ve bereketi içinde barındıran bir yolculuk olduğunu hatırlatan Kavaklıoğlu mesajını şöyle sürdürdü: “Efendimizin, Cenab-ı Hakk’'ın yüksek huzuruna kabulü anlamına gelen ve varlığın özüne ve anlamına yolculuğu ifade eden Miraç, Peygamberimizin şahsında insanlığın önüne açılan sınırsız bir yükseliş ufkudur. Bu müstesna gecede yapılacak duaların daha makbul olacağı inancıyla bizler yüce huzura yönelmeli, dualarımızda kendimiz, ailemiz, milletimiz ve bütün Müslümanlar için her türlü iyilik ve güzellikleri talep etmeliyiz”.
Alpaslan Kavaklıoğlu mesajını “Tüm Niğde halkının ve İslam Dünyasının mübarek kandilini tebrik eder, Niğdemize, ülkemize ve tüm insanlığa sağlık, esenlik ve mutluluklar getirmesini dilerim” diyerek tamamladı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder