27 Haziran 2012 Çarşamba


GARNİZON KOMUTANI CANSARAN’A VEDA YEMEĞİ



Niğde Valisi Âlim Barut, Niğde de görev yapan ve Rize’ye tayini çıkan İl Garnizon Komutanı Jandarma Albay İsmet Cansaran’a veda yemeği verdi.

Yemeğe Vali Âlim Barut’un yanı sıra Niğde Milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu ve Doğan Şafak, Garnizon Komutanı, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Cumhuriyet Başsavcısı  Hayrettin Akçıl, Ağır Ceza Reisi Mustafa Öztürk,  Niğde İl Emniyet Müdürü Ali Doğan Uludağ katıldı.

Garnizon Komutanı Jandarma Albay Cansaran yaptığı konuşmada şunları söyledi; “Üç yıla yakındır Niğde’de görev yapıyorum. Vatandaşın canını, malını, namusunu güvende hissetmesi için elimizden geldiğince, gücümüzün yettiğince ben ve personelim çalıştık çabaladık. Niğde İl Jandarma Komutanlığı ilk tecrübemdi, ilk göz ağrımdı. Çok güzel anılarla, hatıralarla gidiyorum Rize’ye. Ama bir ayağımız Akdeniz’de olduğu için gelip geçerken değişimi, gelişmeyi göreceğim, dostları mutlaka hatırlayacağım. Desteklerinizden dolayı Sayın Valime, Vekillerime, Başkanıma, Cumhuriyet Başsavcıma, Reisime, Müdürüme bütün Daire Amirlerimize ve Niğde Halkına teşekkür ediyorum” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder