21 Haziran 2012 Perşembe


“KÖYLERİMİZE HİZMETLER SÜRÜYOR”
   İL GENEL MECLİS ÜYESİ ÜNAL PINAR GAZETEMİZE AÇIKLAMA YAPTI.
      Çamardı genelinde değişim devam ediyor. Çamardı ilçesi dahil Niğde ilinin bütün ilçelerinde yapılan her güzel hizmettin arkasında  il Özel İdaresi var. İl Genel Meclisi ve Özel İdare  insan haklarına saygılı ,açık ,şeffaf  , etkin ve verimli bir şekilde köylerimize hizmet vermeye  devam etmektedir.
      Şuanda ilçemiz köylerine yaklaşık 20 bin metre kare kilitli parke taş döşemesi devam etmektedir. Bu çalışmalar en kısa zamanda tamamlandığında köylerimiz daha yaşanır hale gelecektir. Yolların stabilize ve asfalt haline getirilmesi için yoğun çalışma var. Mevsim şartları dahilinde çalışmalar sürüyor.
     Bu hizmetler başta sayın Valimiz , Milletvekillerimiz , İl Genel Meclisi Üyelerimiz ve Kaymakamlarımızın koordineli çalışmalarının ürünüdür. Özellikle İl Özel İdaresi bu konuda çok hassas davranmaktadır. İşlerin takibini titiz bir şekilde sürdürmektedir. Hepsi İlçelerimizdeki ve köylerimizdeki işlerin tamamlanması için yoğun bir takip içindedir.
      Ilçemizde ki ve köylerimizdeki yapılan tüm hizmetler için , Çamardılılar adına başta sayın Valimiz Alim BARUT’ a , Milletvekillerimize İl Genel Meclis Üyelerimize ,  ilçe Kaymakamı Mehmet F.DÖNMEZ ‘ e , Özel İdare Sekreterimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum “ dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder