7 Haziran 2012 Perşembe


OLİMPİK GÜN YÜRÜYÜŞÜ YAPILACAK

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 10 Haziran 2012 Pazar günü ülkemizin 81 ilinde "Olimpik Gün Yürüyüşü" gerçekleştirilecek.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Harun Turhan Olimpik Yürüyüşü hakkında açıklamada bulundu. Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğümüzce 10 Haziran 2012 Pazar Günü 81 Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde ‘’Olimpik Gün Yürüyüşü’’ etkinliği yapılacak dedi.
Türkiye’de olimpik bilincin geliştirilmesi amacıyla düzenlenen bu etkinlikler, İstanbul’un 2020 Olimpiyatları adaylığının resmiyet kazandığı bu dönemde Türkiye için daha büyük bir anlam ifade ediyor.
İl Müdürü Harun Turhan Olimpiyat felsefesini sahiplenmeye, benimsemeye ve desteklemeye dair evrensel bir mesaj vermek için; tüm Niğde halkını 10 Haziran Pazar günü saat 10:00'da Cumhuriyet meydanından Sentetik Futbol Sahasına kadar "OLİMPİK GÜN YÜRÜYÜŞÜNE" bekliyoruz dedi. Yürüyüş düzenlendiğini ve yürüyüş sonrasında çeşitli sportif faaliyetlerin yapılacağını söyledi. Halkın, kulüplerimizin, öğrencilerimizin, sporcularımızın, sivil toplum kuruluşlarımızın, üniversitelerin, il temsilcilerinin, antrenörlerin ve kamu kurum ve kuruluşlarının katılımlarını beklediklerini ifade eden Turhan Spor camiası olarak bizler, sizleri aramızda görmekten memnun olacağız dedi.
 
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder