22 Mart 2014 Cumartesi

2013-2014 SEZONU KÜÇÜK KIZLAR VE GENÇ KIZLAR BASKETBOL İL BİRİNCİLİĞİ TAMAMLANDI
KÜÇÜK VE GENÇ KIZLARDA TÜRK TELEKOM ŞAMPİYON OLDU

Küçük kızlar kategorisinde Türk Telekom, Azatlı spor, Gençlik spor A  ve  B Takımları  müsabakalara katılmışlardır,14.02.2014 tarihinde başlayıp   16.02.2014 tarihinde sona eren müsabakalar sonucunda 1.Türk Telekom spor 2. Gençlik spor 3. Azatlı spor  takımları  dereceye girmişlerdir.
Genç kızlar kategorisinde Türk Telekom  A ve B takımları ve Gençlikspor A ve B Takımları müsabakalara katılmışlardır. Yine küçük kızlarda olduğu gibi 3 gün süren müsabakalar sonucunda Türk Telekom A takımı 1. Türk Telekom B takımı 2. Olurken Gençlikspor B takımı 3. Oldu. Müsabakalar sonucunda dereceye giren takımlar kupa ve madalyalarını Basketbol il temsilcisi M. Şeref Ciniviz ve kulüp yetkilileri tarafından verildi.
Ayrıca Basketbol İl temsilcisi M.Şeref Ciniviz yaptığı açıklamada küçük kızlarda İlimizi Bölge şampiyonasında temsil etmeye hak kazanan Türk Telekom spor kulübü 25-28 Mart 2014 tarihlerinde Hatay İlindeki şampiyonaya katılacaktır. Genç Kızlarda ise yine Türk Telekom Spor kulübü 02-06 Nisan 2014 tarihlerinde İlimizde düzenlenecek olan Genç kızlar Bölge şampiyonasına katılacaklardır.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Harun Turhan; Kulüpler arası küçük kızlar ve Genç kızlar Basketbol şampiyonu olan Türk Telekom Spor Kulüp yöneticilerini ve sporcularını gösterdikleri başarıdan dolayı kutluyorum. Turhan Türk Telekom sporcularının bölge şampiyonalarında da aynı başarıyı gösterip Niğde’mizi en güzel şekilde temsil edeceklerine inanıyorum dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder