11 Mart 2014 Salı



CHP İl Genel Meclis Adayları 
CHP Niğde İl Genel Meclis Üyeleri Adayları Rasim Yılmaz, Ulvi Gülsever, Ercan Ecemiş, Kamil Davarcı, Abdullah Türkmen ve Aşir Derinöz, Niğde Merkezi karış karış gezerek, 30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde büyük bir süprize imza atmayı hedeflediklerini belirtiyorlar.
30 mart 2014’de yapılacak olan mahalli idareler seçimi yaklaştıkça İl Genel Meclis seçimlerinde büyük bir heyecan yaşanıyor. Mevcut 6 il genel meclis üyeliğinin 3’ü AKP’nin, 2’si MHP’nin, 1’si CHP’nin olduğu Merkez meclis üyeliğinde CHP’li adaylar 6’da 6’sını almak için kolları sıvadıklarını söylüyorlar.
Meclis Üyesi adayları adına ortak açıklama yapan Rasim Yılmaz; “CHP 2010’daki referandumdan sonra Niğde Merkez kasaba ve köylerinde sürekli artan bir ivme ile büyük bir çıkış yakaladı. 30 Mart’ta yapılacak olan seçimlerde partimiz İl Genel Meclis Üyeliği seçiminde açık ara birinci olacaktır. Bundan asla kuşkumuz yoktur” dedi.
Gidilmedik Köy Kasaba Bırakmadık!
CHP’li Meclis üyeleri 02 Şubat 2014’de İl Genel Meclis Üyesi Adaylarının belli olmasından sonra büyük bir tempo ile seçim çalışmalarına başlayarak, merkeze bağlı tüm köy ve kasabaları gezerek, her sandık bölgesinde seçim komiteleri oluşturduklarını ifade eden Yılmaz; “30 Mart’taki seçimlere büyük bir heyecan içerisinde hazırlanıyoruz. Her sandık bölgesinin lokal sorunlarına karşı mikro, Niğde geneli için makro projeler oluşturarak” çalışıyoruz. Parti disiplininden kopmadan, halkımızın istek ve ihtiyaçları doğrultusunda sıra dışı bir tempo sergiliyoruz” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder