1 Mart 2014 Cumartesi

KAYMAKAM ÇEŞMESİ PROJESİ HAYATA GEÇİRİLİYOR
NİĞDE VALİLİĞİNİN BAŞLATTIĞI “VALİ ÇEŞMESİ PROJESİ “ VE   “ KÖYLERİMİZ ŞEHİR OLACAK” PROJESİ KAPSAMINDA  Kİ ÇALIŞMALARA ÇAMARDI KAYMAKAMI YAKUP ÖMEROĞLU BAŞLADI.

Niğde İl Özel İdaresi'nin 2013 yılı faaliyetleri gereğince  "Köylerimiz Şehir Olacak" projesi kapsamında köylerde oyun gruplarının yapına başlanıyor. Ayrıca Niğde Valisi Necmeddin KILIÇ' ın  ilde başlattığı    “ Vali Çeşmesi “ projesi ,  ilçelerde “ Kaymakam Çeşmesi “ projesi olarak hayata geçiriliyor.

"Kaymakam Çeşmesi Projesi" ve "Oyun Parkları" ile ilgili incelemelerine Kaymakam ÖMEROĞLU, İlçe Özel İdare Müdürü Deniz POYRAZ ile birlikte Çukurbağ, Demirkazık, Pınarbaşı, Orhaniye, Eynelli Kavlaktepe , Kocapınar, Sulucaova , Celaller,Kavaklıgöl , Ören ,Bekçili, Çardacık, Üskül, Mahmatlı, Beyazkışlakçı, Yeletan, Elekgölü ve  Üçkapılı köylerini de ziyaret ederek, köy gezilerini tamamladı.
      İlçeye bağlı bulunan 19  köyü ziyaret eden İlçe Kaymakamı Yakup ÖMEROĞLU, köy muhtarlıklarında yaptığı incelemelerde muhtarlardan köylerinin genel durumu hakkında bilgi aldı. Muhtarların ve köy halkının sorunlarını, istek ve taleplerini de dinleyerek  sorunların çözülmesi için gereken ne varsa yapılacağını belirtti.
 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder