11 Mart 2014 Salı

Niğde Üniversitesin de “ Tarım Eğitiminde Kalite Süreçlerinin Geliştirilmesi “ Konulu Toplantı Düzenlendi

Niğde Üniversitesi Ayhan Şahenk Tarım Bilimleri ve Teknolojileri Fakültesi’nde “Tarım Eğitiminde Kalite Süreçlerinin Geliştirilmesi” konulu bir toplantı düzenlendi.
Ayhan Şahenk Tarım Bilimleri ve Teknolojileri Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya, Genel Sekreter Doç. Dr. Ethem Akyol, fakülte öğretim elemanları ve öğrencilerinin yanı sıra Niğde’de bulunan kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.
Ayhan Şahenk Tarım Bilimleri ve Teknolojileri Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Sedat Serçe’nin fakülte hakkında genel bilgiler vermesiyle başlayan toplantı, öğretim elamanları Prof. Dr. Ayhan Gökçe, Prof. Dr. Mehmet Emin Çalışkan, Doç. Dr. Ahmet Şekeroğlu ve Yrd. Doç. Dr. Burak Şen’in bölümleri hakkında bilgiler vermesiyle devam etti.

Tanıtımların ardından katılımcılar, kamu-özel sektör temsilcileri ve ziraat mühendisleri olarak iki gruba ayrılarak, Tarım Eğitiminde Kalite Süreçlerinin Geliştirilmesi kapsamında fakültede yer alan bölümler hakkında katılımcıların görüşlerini aldı. Öğrenme ve odak uygulamalı eğitim, yabancı dil yeterliliği, analitik düşünce ve sorun çözümleme yeteneği, ekip çalışmasına uygunluk ve güncel gelişmeleri takip etme gibi konularında görüşüldüğü program hazırlanan anketin doldurulmasıyla sona erdi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder