24 Nisan 2014 Perşembe

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI NİĞDE'DE COŞKUYLA KUTLANDI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 94. yıldönümü Niğde’de coşkuyla kutlandı.


Niğde Merkez İmam Hatip Ortaokulu’ndan bir heyet 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Vali Necmeddin Kılıç’ı makamında ziyaret etti.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Niğde Valisi Necmeddin Kılıç’ın makamına Niğde Merkez İmam Hatip Ortaokulu 5. Sınıf öğrencisi Reyhan Dilara Kuyumcu oturdu.
Temsili Vali Reyhan Dilara Kuyumcu, İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Yaşar’ı arayarak ilköğretim okullarının bahçelerinde voleybol ve basketbol sahalarının yapılmasını ve satranca ait yerlerin oluşturulması konularını görüştü.
Hemen ardından İl Emniyet Müdürü ile görüşen Temsili Vali Kuyumcu, parklarda asayişin sağlanması ve güvenliğin daha da artırılması konusunda talimatlar verdi.
Akabinde Kutlamalar Niğde Cumhuriyet Meydanında yapılan törenlerle devam etti. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Atatürk Anıtı'na çelenk konulması ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan program şiirlerin okunması ve halkoyunlarıyla devam etti.
Anaokulu ve ilkokul öğrencilerinin gösterileriyle devam eden tören, renkli görüntülere sahne olurken müzik dinletisi ve Niğde Türküleri eşliğinde oynanan halkoyunları vatandaşların ve protokolün katılımıyla sona erdi.  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder