16 Nisan 2014 Çarşamba

SENAİ DEMİRCİ ÇAMARDI İLÇESİNDE  KONFERANS VERDİ AÇILIŞ YAPTI
 SENAİ DEMİRCİ ÇAMARDI İLÇESİNDE GÜNDÜZ ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU.GECE BÜYÜKLERE SESLENDİ.KÜTÜPHANE VE MÜZİK ATÖLYESİNİN AÇILIŞI YAPILDI.
     Çamardı ilçesinde 08.4.2014 Salı günü  tıp doktoru , yazar , radyo ve televizyon yapımcı ve sunucusu Senai DEMİRCİ , Mehmet Akif Ersoy Yatılı Bölge Ortaokulunda 400 öğrenci ile sohbet etti.
     Kütüphane ve Müzik Atölyesi açılışı etkinlikleri kapsamında Yazar Dr. Senai Demirci, Mehmet Akif Ersoy Yatılı Bölge Ortaokulu salonunda Çocuk Eğitimi ve Aile konulu bir konferans verdi.          
Dr. Senai DEMİRCİ Çamardı İlçesi Mehmet Akif Ersoy YİBO' da " Çocuk Eğitimi ve Aile " Konulu Konferans verdi.
  Dr. Senai DEMİRCİ , “ çocuk eğitimi kavramından ziyade anne baba eğitiminin daha önemli olduğunu  eğitimli anne babanın sağlıklı çocuklar yetiştireceğini. Anne ve babanın çocuklarla birlikte büyümesi gerektiğini vurgulayan Demirci başkalarının hatalarından ders çıkarmanın önemine de değindi.
     Çamardı Mehmet Akif Ersoy Yatılı Bölge Ortaokulunun SODES desteği ile hayata geçirdiği "Tüm Zamanlarım Değerli" adlı projesiyle  Zenginleştirilmiş Kütüphane ve Müzik Atölyesi ocak ayında tamamlandı..Açılışını Yazar Dr. Senai DEMİRCİ ve Kaymakam Yakup ÖMEROĞLU yaptı.
   Konferans sonunda Kaymakam ÖMEROĞLU, Niğde 'nin tarihi eserlerinin bulunduğu tabloyu, Dr. Senai DEMİRCİ’ ye hediye etti. Çamardı İlçesınde üretilen yöresel ürünlerin bulunduğu hediye kutusunu da Cumhuriyet Savcısı Saliha Safa EKTİ takdim etti.




                                                      


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder