12 Nisan 2014 Cumartesi

NİĞDE VALİSİ NECMEDDİN KILIÇ'IN
KUTLU DOĞUM HAFTASI MESAJI

Âlemlere rahmet olarak gönderilen sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed'in doğumunun sene-i devriyesi olan bu kutlu günde Hazreti Peygamberin âlemlere rahmet olarak dünyamızı şereflendirdiği, insanlığı hakikatin ışığı ile aydınlattığı bir doğuşun yıldönümünü kutluyoruz. 

Sevgili Peygamber Efendimiz, insanların yoldan çıktığı, iyi ile kötüyü ayırt edemez duruma geldiği bir dönemde, âlemlere rahmet olarak gönderilmiş, bütün insanlığa kucak açan, bir barış ve sevgi öğretisinin taşıyıcısı olmuş, doğruluk ve güzel ahlakın en iyi örneğini kendi hayatıyla göstermiştir. Şiddet, nefret, terör ve bencilliğin küreselleştiği, bunalım içindeki bütün toplumların arayışlarının karanlığa itildiği bir çağda, kanla, gözyaşıyla, acı ve zulümle sarsılan insanlığın O'nun ebedi mesajı olan sevgiyi, barış ve merhameti hatırlamasını ümit ediyorum.

Peygamberimizin hayatının, örnek kişiliğinin, düşünce dünyasının ve yüce dinimizin ahlak ve inanç anlayışının çeşitli etkinliklerle anlatılacağı, vatandaşlarımızın her yıl artan bir heyecanla bağrına bastığı Kutlu Doğum Haftası, Sevgili Peygamber efendimize olan sevgimizin pekiştirileceği, bu anlayış ve inançla birbirimize karşı olan kardeşlik duygularının da güç kazanacağı günlerdir.

Bu duygu ve düşüncelerle, Sevgili Peygamberimizin kutlu doğumunu tebrik ediyor, bu anlamlı haftanın peygamberimizi daha iyi tanımamıza, birlik ve beraberliğimize, ilimizin, ülkemizin huzur ve barış ortamına katkıda bulunmasına vesile olması temennisi ile tüm Niğdeli hemşehrilerimizi sevgiyle selamlıyorum.  
   Necmeddin KILIÇ
    Niğde Valisi   

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder