26 Nisan 2014 Cumartesi


NİĞDE AK PARTİ İL BAŞKANI EMRAH ÖZDEMİR
" BAŞARI DİLEKLERİNDE BULUNDU"
Niğde’de 350 engelli vatandaşımız Engelli Kamu Personeli Seçme sınavında bu Pazar, Ortaokul 8.sınıf öğrencileri SBS’de Pazartesi ve Salı günleri sınavlarda ter dökecek.
Pazar günü sınava girecek 350 engelli vatandaşımıza şimdiden başarılar diliyorum diyen Özdemir şu ifadelerde bulundu:
‘’27 Nisan pazar günü saat 10.00’da Niğde Üniversitesinde belirlenen 3 binada gerçekleştirilecek sınava girecek vatandaşlarımızdan 171 tanesi bu yıl, 179 tanesi de 2012 yılında başvuru yaptı. Ak parti Hükümetleri döneminde çıkarılan kanunlarla birlikte engelli vatandaşlarımıza kamu kurumlarında daha fazla yer vermek için düzenlemeler yapıldı . Türkiye genelinde olduğu gibi ilimizde de bu sınavlar gerçekleştiriliyor. Memur olmak isteyen ve bu sınavda ter dökecek olan tüm engelli vatandaşlarımıza şimdiden başarılar diliyorum’’
SBS sınavına girecek öğrenciler içinde bir mesaj yayınlayan Özdemir şu ifadeleri kullandı:

‘’Eğitim sürecindeki maratonun kademelerinden biri olan SBS sınavında Pazartesi ve Salı günleri öğrencilerimiz ter dökecek. İstedikleri liseye gidebilmek için bu sınavdan alacakları puan önem arzediyor. Umarım sevgili öğrencilerimiz hayallerindeki Liseye gidebilmek için bu sınavdan başarı ile çıkarlar. Pazartesi ve Salı günü sınava girecek tüm öğrencilerimize şimdiden başarılar diliyorum’’ dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder