12 Eylül 2023 Salı


 Vali Cahit ÇELİK, Altunhisar İlçesini Ziyaret Etti

Vali Cahit ÇELİK, ilçe, belde ve köy gezi ve incelemelerini Altunhisar İlçesi ile sürdürdü. İlçe ziyareti kapsamında Vali Cahit Çelik’e İl Emniyet Müdürü  Adnan Özdemir ve Jandarma Komutanı Albay  Gürol Okyar eşlik etti.

İlk olarak Altunhisar Kaymakamlığını ziyaret eden Vali Cahit ÇELİK, burada Kaymakam  İlyas Kılıç’tan ilçenin sosyo-ekonomik yapısı ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Daha sonra Kaymakamlık birimlerini gezen Vali  Cahit ÇELİK, personel ile tanışarak çalışmalarında kolaylıklar diledi.

İlçeye bağlı belde belediye başkanları ve muhtarları ile bir araya gelen Vali Cahit ÇELİK, iletilen sorunların ivedilikle çözümü konusunda ilgili kurum müdürlerine talimat verdi.

Toplantı sonrasında Altunhisar Belediye Başkanı  Vedat Kirazcı’ya iade-i ziyaret gerçekleştiren Vali Cahit ÇELİK, ziyaretleri çerçevesinde Altunhisar Engelsiz Yaşam Merkezi'ne giden Vali Cahit ÇELİK, burada rehabilitasyon merkezi sakinleri ile bir araya gelerek, kurumun verdiği hizmetleri yerinde inceledi. 

İlçedeki ziyaretleri çerçevesinde özel bir tekstil fabrikasını ziyaret ederek, çalışanlara kolaylıklar dileyen Vali Cahit ÇELİK, beraberindeki heyet ile birlikte yapımı tamamlanan Tekstil Kentte incelemelerde bulundu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder