27 Eylül 2023 Çarşamba


 Sokaklar, Zekâ Oyunları Parkuru Projesi Başladı

       Sokaklar, Zekâ Oyunları Parkuru ve Macera Maratonuna Dönüşüyor Projesi başladı

   Niğde Valiliği himayesinde Niğde Belediyesi, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Çocuk Hakları Komitesi tarafından hazırlanan Sokaklar, Zekâ Oyunları Parkuru Ve Macera Maratonuna Dönüşüyor Projesi Kızılelma Parkı'nda başladı.

     Projenin açılışına Vali Cahit ÇELİK, AK Parti Niğde Milletvekili Prof. Dr.  Cevahir Uzkurt, Belediye Başkanı Emrah Özdemir, projenin paydaş müdürlüklerinin kurum amirleri ve çalışanları ile çok sayıda çocuk katıldı.

    Parkur alanını gezen Vali Cahit ÇELİK, proje hakkında Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Umut Zeybek'ten bilgi aldı ve çocuklarla eğlenceli vakit geçirdi.

      Kızılelma Parkı'nda kurulan oyun alanında, öğrenciler, kuyu, duvar, kanca, zikzak, bilardo, puzzle, hendek, alengir, koridor, teke tek, katamino, renk, doku, parkur ve uzak doğu oyunları yer aldı.

     Çocukların sokak oyunlarıyla buluşması için böyle bir etkinliğin düzenlendiğini söyleyen Vali Cahit ÇELİK, çocuklara sadece akademik değil aynı zamanda sosyal hayatta da başarılı olabilecekleri imkanlar sunulması gerektiğini belirterek 






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder