12 Eylül 2023 Salı


 NİĞDE DE HIRSIZLIK SUÇUNDAN 16 ŞÜPHELİ YAKALANDI

Mal varlığına karşı işlenen suçlarla mücadele kapsamında ilimiz merkezinde  gerçekleşen hırsızlık olayları ile ilgili Niğde il Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalarda;

·         7 (Yedi) ayrı Açıktan Hırsızlık olayı ile ilgili olarak olayları gerçekleştirdikleri tespit edilen 6 (Altı) şüpheli şahıs hakkında gerekli işlemler yapılmış ve 1 (Bir) şahıs çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanmıştır. Suça konu cep telefonları ve cüzdan içerisindeki malzemelerle sahiplerine teslim edilmiştir.

·         4 (Dört) ayrı Otodan Hırsızlık olayı ile ilgili olarak olayları gerçekleştirdikleri tespit edilen 3(Üç) şüpheli şahıs hakkında gerekli işlemler yapılmış ve 1 (Bir) şahıs çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanmıştır.

·         3 (Üç) ayrı Motosiklet Hırsızlığı olayı ile ilgili olarak olayları gerçekleştirdikleri tespit edilen 4 (Dört) şüpheli şahıs hakkında gerekli işlemler yapılmış, suça konu motosikletler bulunarak sahiplerine teslim edilmiştir.

·         2 (İki) ayrı Oto Hırsızlığı olayı ile ilgili olarak olayları gerçekleştirdikleri tespit edilen 2 (iki) şüpheli şahıs hakkında gerekli işlemler yapılmış ve suça konu otomobillerden 1’i bulunarak sahibine teslim edilmiştir.

1(Bir) Evden Hırsızlık olayı ile ilgili olarak olayları gerçekleştirdiği tespit edilen 1 (Bir) şahıs yakalanarak çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanmıştır

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder