16 Eylül 2023 Cumartesi


Niğde Belediyesi’nden “Hareketlilik Haftasına” Özel Bisiklet Turu
 Niğde Belediyesi, Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında, kent merkezinde çeşitli etkinlikler düzenleyecek. 16 Eylül’de Niğde Belediye binası önünden başlatılacak ‘bisiklet turu’ ile startı verilecek olan etkinlikler kapsamında, Yeni Çarşı’da Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nce farklı branşlarında spor gösterileri sunulacak. 
16-22 Eylül tarihleri arasında kutlanacak Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında, ülke genelinde olduğu gibi Niğde’de de çeşitli etkinlikler düzenlenecek. 
BİSİKLET TURU 
Belediyesi ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün birlikte düzenleyeceği etkinlikler, 16 Eylül Cumartesi günü saat 18.00’de başlayacak. Niğde Belediye binası önünden startı verilecek bisiklet turu, Derbent Kavşağı istikametinden Yeni Çarşı güzergahına kadar devam edecek.
 GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ’NÜN SPOR GÖSTERİLERİ 
Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir’in de katılacağı bisiklet turu etkinliğinin ardından, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nce Yeni Çarşı’da spor gösterileri sunulacak. Farklı spor branşlarında yerel sporcuların sportif gösteriler sunacağı etkinlikler cumartesi günü 19.00’da başlayıp 21.00’e kadar devam edecek. YETİŞKİNLER DE BİSİKLETE KULLANMALI 
Hareketliliğe ve bisiklet kullanımının önemine dikkat çeken Belediye Başkanı Emrah Özdemir, bisikletin sadece çocuklar ve gençler tarafından değil, yetişkinler tarafından da kullanımının artırılması gerektiğini belirtti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder