8 Eylül 2023 Cuma


 Vali Cahit ÇELİK Ulukışla İlçesini Ziyaret Etti

Vali Cahit ÇELİK, ilçe, belde ve köy gezi ve incelemelerini Ulukışla İlçesi ile sürdürdü. İlçe ziyareti kapsamında Vali Cahit Çelik’e İl Emniyet Müdürü  Adnan Özdemir ve Jandarma Komutanı Albay  Gürol Okyar eşlik etti.

İlk olarak Ulukışla Kaymakamlığını ziyaret eden Vali Cahit ÇELİK, burada İlçe Kaymakamı  Uğur Muzaffer Çam’dan ilçenin sosyo-ekonomik yapısı ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Daha sonra Kaymakamlık birimlerini gezen Vali Cahit ÇELİK, personel ile tanışarak çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Ulukışla Belediye Başkanı  Ali Uğurlu’ya iade-i ziyaret gerçekleştiren Vali Cahit ÇELİK, daha sonra Ulukışla 75. Yıl Anadolu Lisesi’nde düzenlenen toplantıda Ulukışla İlçesine bağlı köy ve mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Toplantıda muhtarlardan gelen görüş, öneri ve talepleri dinleyen Vali ÇELİK, gelen talepler doğrultusunda ilgili birim müdürlerini talimatlandırdı.

Ziyaretleri çerçevesinde Kahraman Şehidimiz J. Er. Osman Gündüz’ün baba ocağına giden Vali Cahit ÇELİK, burada kahramanımızın ailesiyle bir süre görüştü.

            Ulukışla İlçe merkezinde faaliyet gösteren esnafları ziyaret ederek bol ve bereketli kazançlar dileyen Vali Cahit ÇELİK, son olarak Ulukışla İlçesi tarihi ve turistik yerlerini ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder