30 Eylül 2023 Cumartesi

FESTİVALDE YEMEK VE EĞLENCE BİR ARADA


 NİĞDE GASTRONOMİ FESTİVALİ 6 EKİM’DE BAŞLIYOR

Niğde Belediyesi, kentin yeme- içme kültürünü Türkiye’ye ve dünyaya tanıtmak amacıyla 6-8 Ekim tarihleri arasında “Gastronomi Festivali” düzenleyecek.

Dünyaca ünlü şeflerin katılımıyla gerçekleştirilecek olan festivalde kurulacak olan yemek atölyelerinde ‘tadım etkinlikleri’ yapılacak. Ünlü şeflerle gerçekleştirilecek söyleşilerde Niğde’nin gastronomi unsurları gün yüzüne çıkarılacak.

FESTİVALDE YEMEK VE EĞLENCE BİR ARADA

Niğde gastronomi tutkunlarının ve müzikseverlerin heyecanla beklediği büyük bir etkinliğe ev sahipliği yapacak. 3 gün boyunca devam edecek olan Gastronomi Festivali, ünlü sanatçıların unutulmaz performansları ile renklenecek. Festival boyunca sahne alacak ünlü isimler, 6-8 Ekim tarihleri arasında şehre müzik ve eğlence getirecek.

GASTRONOMİ EVİNDEN SONRA GASTRONOMİ FESTİVALİ

Kentin tarihi ve doğal güzelliklerinin yanı sıra yeme içme kültürünü de tanıtmak amacıyla “Tabal” adıyla Gastronomi Evi açan Niğde Belediyesi, bu kez Gastronomi Festivali düzenlemek için kolları sıvadı.

Niğde kent merkezinde 6-8 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Gastronomi Festivaline, ülkemizde ve dünyada ün yapmış yemek şefleri de katılacak.

Zengin bir program akışı ile gerçekleştirilecek olan festivale, gastronomi tutkunlarının yanı sıra yerli ve yabancı turistlerin de ilgi göstermesi bekleniyor.

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder