24 Eylül 2023 Pazar


 NİĞDE DE HIRSIZLIK SUÇUNDAN 21 ŞÜPHELİ YAKALANDI

Mal varlığına karşı işlenen suçlarla mücadele kapsamında Niğde merkezinde  gerçekleşen hırsızlık olayları ile ilgili Niğde il Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalarda;

5 (Beş) ayrı Açıktan Hırsızlık olayı ile ilgili olarak olayları gerçekleştirdiği tespit edilen 6 (Altı) şüpheli şahıs hakkında gerekli işlemler yapılmış, suça konu eşyalar ve para sahiplerine teslim edilmiştir.

4  (Dört  ) ayrı Motosiklet Hırsızlığı olayı ile ilgili olarak olayları gerçekleştirdiği tespit edilen 5 (Beş) şüpheli şahıs yakalanarak haklarında gerekli işlemler yapılmış, suça konu motosikletlerden 1’i bulunarak sahibine teslim edilmiştir.

2 (İki) ayrı İşyerinden Hırsızlık olayı ile ilgili olarak olayları gerçekleştirdiği tespit edilen 4 (Dört) şüpheli şahıs yakalanarak haklarında gerekli işlemler yapılmıştır.

2(İki) ayrı Otodan Hırsızlık olayı ile ilgili olarak olayları gerçekleştirdiği tespit edilen 4 (Dört) şüpheli şahıs yakalanarak haklarında gerekli işlemler yapılmıştır.

1 (Bir) Evden Hırsızlık olayı ile ilgili suça konu cep telefonu bulunarak sahibine teslim edilmiştir.

1 (Bir) Silahla Kasten Yaralama olayı ile ilgili olarak olayı gerçekleştirdiği tespit edilen 1 (Bir) şüpheli şahıs yakalanarak hakkında gerekli işlemler yapılmıştır.

Hakkında Kendisini Kamu görevlisi ya da Banka, Sigorta, Kredi Kurumlarının Çalışanı Olarak Tanıtması veya Bu Kurumla İlişkili Olduğunu Söylemesi Sureti ile Dolandırıcılık suçundan 4 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan 1 (Bir) şahıs yakalanarak hakkında gerekli işlemler yapılmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder