20 Kasım 2023 Pazartesi


 NİĞDE DE HIRSIZLIK SUÇUNDAN 17 ŞÜPHELİ YAKALANDI

          Mal varlığına karşı işlenen suçlarla mücadele kapsamında Niğde il merkezinde  gerçekleşen hırsızlık olayları ile ilgili Niğde il Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalarda;

3 (Üç) ayrı Evden Hırsızlık olayı ile ilgili olarak olayları gerçekleştirdiği tespit edilen 4 (Dört) şüpheli şahıs yakalanarak haklarında gerekli işlemler yapılmış ve suça konu eşyalar bulunarak sahiplerine teslim edilmiştir.

3 (Üç)  ayrı İşyerinden Hırsızlık olayı ile ilgili olarak olayları gerçekleştirdiği tespit edilen 8  (Sekiz ) şüpheli şahıs yakalanarak haklarında gerekli işlemler yapılmış ve Suça konu malzemeler bulunarak sahibine teslim edilmiştir.

2 (İki )  ayrı Motosiklet Hırsızlığı olayı ile ilgili olarak olayları gerçekleştirdiği tespit edilen 1 (Bir) şüpheli şahıs yakalanarak hakkında gerekli işlemler yapılmış ve suça konu motosikletler bulunarak sahiplerine teslim edilmiştir.

1 (Bir) Oto Hırsızlığı olayı ile ilgili olarak suça konu otomobil bulunarak sahibine teslim edilmiştir.

1 (Bir) Açıktan Hırsızlık olayı ile ilgili olarak olayı gerçekleştirdiği tespit edilen 1(Bir) şüpheli şahıs yakalanarak hakkında gerekli işlemler yapılmış ve suça konu malzemeler bulunarak sahibine teslim edilmiştir.

1 (Bir)  Mala Zarar Verme olayı ile ilgili olarak olayı gerçekleştirdiği tespit edilen 1(Bir) şüpheli şahıs yakalanarak hakkında gerekli işlemler yapılmıştır.

Hakkında Silahla Tehdit suçu ile ilgili aranma kaydı bulunan 1 (Bir) şahıs yakalanarak hakkında gerekli işlemler yapılmıştır.

Hakkında Herkesin girebileceği bir yerde bırakılmakla birlikte kilitlenmek sureti ile hırsızlık suçundan aranma kaydı bulunan 1 (Bir) şahıs yakalanarak hakkında gerekli işlemler yapılmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder