7 Kasım 2023 Salı


 Uluslararası Grup Resim Sergisi Açıldı

Umudunu Yitirme - Karanlıktan Aydınlığa Bir Yol Var Uluslararası Grup Resim Sergisi

Niğde Belediyesi, sanatseverleri buluşturmak ve umudu yeniden yeşertmek amacıyla ART-Quake-12 "Umudunu Yitirme: Karanlıktan Aydınlığa Bir Yol Var" Meksika Uluslararası grup resim sergisini düzenledi. 

Sergi, 21-  30 Ekim  tarihleri arasında Güzel Sanatlar Galerisinde gerçekleştirildi.

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir; “21 Ekim Cumartesi günü,  Belediyemiz Güzel Sanatlar Galerisinde Niğde Belediyesi ile Küratör Sefa Büte'nin ortaklaşa düzenlediği ART-Quake-12 “Umudunu Yitirme” " Karanlıktan Aydınlığa Bir Yol Var" Meksika Uluslararası grup resim sergisine,  karanlıktan aydınlığa uzanan bu yolculukta, umudu yeniden keşfetmek için bir adım atmanızı bekliyoruz.” Dedi.

Serginin küratörlüğünü ise Ressam Sefa Büte üstleniyor. Büte, serginin içeriğini ve temayı belirlerken, izleyicilerin duygusal bir yolculuğa çıkmasını ve umutla dolup taşmasını amaçladıklarını belirtirken, “Umudunu Yitirme: Karanlıktan Aydınlığa Bir Yol Var" temasıyla, umudu kaybetmiş insanların içinde bulunduğu zorlu süreçleri yansıtmayı hedefliyoruz. Sergide yer alacak olan eserler, sanatçıların karanlığı aydınlığa çevirme çabalarını ve umut dolu mesajlarını izleyicilere aktaracaktır.” dedi.



                                        




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder