19 Eylül 2012 Çarşamba



Başkan Akdoğan; "Belediye Spor Tüm Niğdelilerin Takımıdır"

BAL Ligi 5. Grubunda 2012-2013 Futbol sezonunda Niğde’yi temsil edecek olan Niğde Belediye Spor futbol takımının yeni sezon açılışı için 5 Şubat Stadında tören düzenlendi.

Niğde Belediye Spor’un yeni sezon açılışı dolayısıyla düzenlenen törene Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Niğde İl Emniyet Müdürü Ali Doğan Uludağ, İl Jandarma Komutanlığından J. Binbaşı Süreyya Güler, Askerlik Şubesi Başkanı Personel Yarbay Kadir Okyay, AK Parti Niğde İl Başkanı Ahmet Özmen, Niğde Belediye Spor Kulübü Başkanı Yakup Yerlikaya, Yönetim Kurulu üyelerinin yanı sıra taraftarlar katıldı.
 Başkan AKDOĞAN "Niğde Belediye Başkanlığı olarak her zaman desteğimiz Niğde Spor’u adına olacaktır. Adı zaruretten dolayı Niğde Belediye Spor’dur. Bu takım tüm Niğdelilerindir. O bakımdan bu takıma hep beraber sahip çıkmalıyız. El birliğiyle gönül birliğiyle bu takıma seyirci desteğimizi verirsek ve işadamlarımızda maddi destek verirse, Niğde Spor hem 3. lige ardından da 2. lige çıkar. Yeniş sezonun hayırlı olmasını temenni eder, kazasız belasız, gerginlik ortamı oluşmadan centilmenlik içinde bir sezon diliyorum” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder