22 Eylül 2012 Cumartesi


Niğde Belediye Spor 5 Şubat Stadında Beşiktaş’ı Konuk Ediyor

Niğde Belediye Spor, II. turda Beşiktaş ile 5 Şubat Stadında karşılaşacak.

Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur Müsabakaları kuraları Olimpiyat Evi’nde çekildi. Niğde Belediye Spor’un II. Turda oynayacağı rakibi ise Beşiktaş oldu.  II. Tur Kura çekilişinde Niğde Belediye Spor’un rakibinin Beşiktaş çıkması Niğde’de heyecan yarattı.

Niğde Belediye Spor - Beşiktaş futbol takımlarının mücadelesi Niğde 5 Şubat Stadında oynanacak. Niğde Belediye Spor 5 Şubat Stadında oynadığı Ziraat Türkiye Kupası I. Tur maçında 68 Yeni Aksaray Spor’u 1-0 mağlup etmişti.

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan Türkiye Ziraat Kupasının 51. sinin düzenlendiğini Niğde’nin plakasının da 51 olduğunu vurgulayan Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; “Niğde Belediye Spor BAL liginde mücadele eden bir takım. Bu sene biz asıl planlarımızı 3.lige çıkmak üzere yaptık. Türkiye kupasına katılmaya da hak kazandık. Geçen hafta Aksaray Spor’u yenerek bir üst tura çıkmayı başardık. Ülkemizin dört büyükler dediğimiz yine bunların içinde güzide takımlarımızdan Beşiktaş ile eşleşmiş bulunuyoruz. Biz elbette Beşiktaş’ın gücünü de biliyoruz ama, Niğde Belediye Spor da iyi bir takım. Niğde’ye Beşiktaş gibi önemli bir takımın gelmesi Niğde Belediye Spor ile eşleşmesi onur verici kıvanç verici. Niğde’mizin tarihinde ilk kez böyle dört büyüklerden bir takım Niğde ye gelip maç yapacak. Aynı zamanda Türkiye kupasının bu yıl 51.si düzenleniyor. Niğde’mizin plakası da 51 tesadüfen kupanın 51. Yılında 51 plakalı Niğde de Niğde Belediye Spor’umuz Beşiktaş takımıyla Çarşamba günü maç yapacak. Ben Niğde Belediye Spor’a da başarılar dilerim Beşiktaş’a da başarılar dilerim. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder