26 Eylül 2012 Çarşamba


Milletvekili Doğan Şafak, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne yazılı bir önerge verdi

ŞAFAK, YILDIZ’A SORDU

CHP Niğde Milletvekili Doğan Şafak, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne yazılı bir önerge vererek, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız’a, Dündarlı Kasabası’nın su kesintisi nedeniyle Dündarlı Halkının yaşadığı sıkıntılardan dolayı ne önlemler alınacağını sordu.
Belediye Başkanı Görevden Alınsın
Şafak, “ 21. Yüzyılda, 5.000 nüfuslu bir kasabanın suyunun kesilmesi akıllara durgunluk veriyor. İki dönemdir, AKP’nin yönetiminde olan Belediye yüzünden halk mağdur oluyor. Dündarlı Belediye Başkanı, seçimlerde kendine oy verenlerden su paralarını tahsil etmeyeceğim diye söz vermiş, böylece de laçkalık başlamış. Belediyenin yüklü miktarda borcu var. Belediye batağa sürükleniyor. Bir bardaklık suyu halkına götüremeyen Belediye Başkanı ve iktidar bir saat bile o makamlarda durmamalıdır. Belediye Başkanı bir an önce görevden alınmalıdır” dedi.
Geceleri Kaçak Elektrik
Niğde Milletvekili Doğan Şafak, AKP’li Dündarlı Belediye Başkanı’nın, 1 yıldır kaçak elektrikle su kullandırdığını söyledi.
Şafak, “ Dündarlı Belediye Başkanı yüzünden 1 yıldır gündüzleri sular kesik, geceleri kaçak enerjiyle suyu kullandırıyordu. Bir haftadır gece-gündüz sular kesik. Ben Belediye Başkanı’na acımıyorum. Bunlara oy verenlere acıyorum. Oy vermeyenlere daha da acıyorum. Kurunun yanında yandıkları için” dedi.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder