25 Eylül 2012 Salı

 Bu Toprağın Renkleri Basın Fotoğraf Yarışması başladı


Bu yıl 60. yılını kutlayan sektörünün öncü firması GÜBRETAŞ, sektörde yeni bir projeyi daha hayata geçiriyor. GÜBRETAŞ, Bu Toprağın Renkleri Basın Fotoğraf Yarışması için deklanşöre basıyor. Bu yıl ilk defa GÜBRETAŞ tarafından organize edilen yarışmaya başvurular başlıyor. Başvurular, 30 Nisan 2013 tarihine kadar devam edeceği açıklandı

Sosyal sorumluluk algısıyla sektörde eğitime verdiği önem ile dikkat çeken sektörünün öncü firması Gübre Fabrikaları T.A.Ş. (GÜBRETAŞ), yeni bir projeye daha imza atıyor. Sektörde 60 yılı geride bırakan GÜBRETAŞ, 60’ıncı yılın anısına bu yıl Bu Toprağın Renkleri Basın Fotoğraf Yarışması’nı başlatıyor.

Son başvuru tarihi 30 Nisan 2013 olan yarışmada jüri üyeleri 6-10 Mayıs tarihleri arasında değerlendirme yaparak ödül kazananları belirleyecek. Yarışmanın ödül töreninin ise 14 Mayıs 2013 tarihinde yapılması planlanıyor.
İlk üçe giren fotoğrafların ödüllendirildiği GÜBRETAŞ Bu Toprağın Renkleri Basın Fotoğraf Yarışması’nda iki kişiye de mansiyon ödülü verilecek.
Yarışmanın jürisinde Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Anadolu Ajansı Fotoğraf Editörü Abdurrahman Antakyalı, İZTV Genel Yayın Yönetmeni Coşkun Aral, Milliyet Gazetesi Fotoğraf Editörü Garbis Özatay, Fotoğrafçı İsmail Küçük Fotoğrafçı Sabahattin Kayış, Zaman Gazetesi Fotoğraf Editörü Selahattin Sevi, GÜBRETAŞ Genel Müdür Yardımcısı Yakup Güler.
Yarışma ile ilgili detaylara www.butopraginrenkleri.org web sitesinden ulaşılabiliyor.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder