19 Eylül 2012 Çarşamba


KOP BÖLGE KOORDİNASYON TOPLANTISI DIŞİŞLERİ BAKANI  PROF. DR. AHMET DAVUTOĞLU BAŞKANLIĞINDA YAPILDI

Kalkınma Bakanlığı KOP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı (KOP idaresi) tarafından organize edilen ve KOP idaresi'nin kurulması sonrası ilk KOP Bölge Koordinasyon Toplantısı Dışişleri Bakanı Sayın Prof. Dr. Ahmet DAVUTOĞLU Başkanlığında 16 Eylül 2012 tarihinde Konya’da yapıldı.
KOP Bölge Koordinasyon Toplantısı’na, KOP Bölgesi illeri; Aksaray, Karaman, Konya ve Niğde Valileri, Milletvekilleri ile üst düzey kamu ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri, Kalkınma Bakanlığı Müsteşarı Kemal MADENOĞLU, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Ersan ASLAN, Kalkınma Bakanlığı Müsteşar Yardımcıları Ahmet YAMAN ve Cüneyd DÜZYOL, Maliye Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Genç Osman YARAġLI, Kalkınma Bakanlığı, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Orman ve Su Bakanlığı Genel Müdürleri ile toplam 16 Bakanlıktan yetkili temsilciler yoğun katılım sağladılar.
Toplantıda 2012 Nisan ayında KOP idaresi tarafından başlatılan KOP Eylem Planı hazırlıkları çerçevesinde kurumlardan gelen proje önerileri değerlendirilerek KOP Eylem Planı ile ilgili bir yol haritası oluşturma amacıyla katılımcıların görüşleri alındı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder