11 Eylül 2012 Salı


Çiftlik-Kayırlı yolu Yapılıyor
Kışın yaşanan sıkıntılar son buluyor


 Niğde Milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu ve Ömer Selvi’nin ulaşımda başlattıkları yatırım seferberliği ilçelerde de hız kazandı.
Oldukça sık kullanılan bir güzergâh olan ve özellikle kış aylarında sürekli kapanması nedeniyle bölge halkının zorluk çekmesine neden olan Çiftlik-Kayırlı yolunda yaşanan sorunlar milletvekillerinin ilgisi, İl Özel İdaresinin desteğiyle sona eriyor. İl Özel İdaresi ekiplerinin hummalı bir çalışma yürüttüğü Çiftlik-Kayırlı yolunda genişletme ve standardını yükseltme çalışmaları yapılıyor. Özellikle yolun kışın kapanan bölümünün değiştirilmesi çalışmaları yürütülürken asfalt sezonu bitmeden yolun yetiştirilmesi planlanıyor.
Geçtiğimiz günlerde İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Nebol, Divarlı Belediye Başkanı Rüstem Cullaz, Bozköy Belediye Başkanı Hüseyin Aslan, İl Genel Meclis üyeleri Ramazan Ceylan ve Muhsin Koçoğlu ile Özel İdare ekipleriyle yolda incelemelerde bulunan AK Parti İlçe Başkanı Bayram Taş, yolun gittikçe önem kazandığını ancak şuana dek ihtiyaca yeterince cevap verecek durumda olmadığını, bu yürütülen çalışma sonrasında bölgedeki belde ve köyler ile Çiftlik ilçesi arasındaki irtibatın çoğalmasının sağlanacağını ifade etti.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder