11 Kasım 2016 Cuma

ÇAMARDI İLÇE KOORDİNASYON VE MUHTARLAR TOPLANTISI

VALİ PEYNİRCİOĞLU ÇAMARDI İLÇESİ KÖY VE MAHALLE MUHTARLARI İLE BİRARAYA GELDİ


Vali Ertan Peynircioğlu Çamardı İlçesine bağlı tüm Köy, Mahalle Muhtarları ve Kurum Amirleri ile bir araya geldi.
Çamardı Mehmet Akif Ersoy Yatılı Bölge Orta Okulu toplantı salonunda gerçekleşen toplantıda; İl Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt, İl Jandarma Komutanı J. Albay İdris Tataroğlu, İl Genel Meclisi Başkanı Bülent Küçüktuna, Çamardı Kaymakamı Mustafa Serin,  İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Nebol, İl Müftüsü Alaaddin Gürpınar, Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Harun Koca, İl Sağlık Müdürü Dr. Yılmaz Yücel, İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Ertan Değirmencioğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Yaşar, DSİ 45. Şube Müdürü Baki Türktemiz, Orman ve Su İşleri Şube Müdürü Turgut Koçak, Çamardı Belediye Başkanı Yavuz Soylu, Ak Parti İlçe Başkanı Yasin Yılmaz, İl Genel Meclis Üyeleri Ünal Pınar ve Gafur Karaca, İlçe Kurum Amirleri ve İlçeye bağlı tüm Köy ve Mahalle Muhtarları hazır bulundu.
Vali Ertan Peynircioğlu toplantıda Kurum Amirleri ve Muhtarlardan çalışmaları hakkında bilgi aldı. Köy ve Mahalle Muhtarları ile tek tek ilgilenerek köy ve mahalleleri ile ilgili sorun ve taleplerini dinledi. Toplantının ardından bir değerlendirme yapan Vali Peynircioğlu ; “Biz İlimizdeki Vatandaşlarımızın istek, sorun ve taleplerini karşılamak için hep beraber çalışacağız. Burada Muhtarlarımız Vatandaşımızla idare arasında köprü görevi görecek,  köylerimizin ve mahallerimizin eksikliklerini, ihtiyaçlarını, taleplerini bize bildirecekler bizde Devletimizin imkanları ile çözüm bulacağız. Burada hepimize görev düşmekte. El ele vererek İlimiz, İlçelerimiz, Kasabalarımız, Köylerimizin gelişimi için çalışacağız. ”dedi.
 Vali Peynircioğlu ve katılımcılar koordinasyon toplantısının ardından, “15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri”  anısına Mehmet Akif Ersoy YBO öğrencilerinin hazırladığı ve okulu tarafından koordine edilen resim sergisini yerinde inceledi.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder